• Društvo Crvenog Križa Osječko-baranjske županije
 • Hrvatski Crveni križ

  Hrvatski Crveni križ Društvo Crvenog križa Osječko-baranjske županije

 • U službi humanosti od 1878. godine

OBAVIJEST ZA ČLANOVE

Hrvatski Crveni križ pokrenuo je Program pogodnosti za svoje članove, kako bi ih nagradili za pomoć u ostvarenju ciljeva HCK.

Program pogodnosti podrazumijeva različite popuste na cijene kulturnih, sportskih i zabavnih sadržaja te roba i usluga partnera Hrvatskog Crvenog križa. Za ostvarivanje pogodnosti trebate se identificirati svojom članskom iskaznicom, a pojedini partneri imaju i svoj promo odnosno identifikacijski kod.

Prve pogodnosti su dogovorene, u tijeku su dogovori za nove, a više o svemu doznajte na sljedećoj poveznici: https://www.hck.hr/pogodnosti-za-clanove/12021

Za više informacija o učlanjenju u Hrvatski Crveni križ obratite se svom lokalnom (gradskom/općinskom) društvu Hrvatskog Crvenog križa.

Ivančica d.d. osnovana je 1946. godine kao mali obrt grupe postolara. Danas je vodeći proizvođač obuće u Hrvatskoj, s više od 600 zaposlenika koji proizvodi prirodnu i zdravu obuću.
Froddo je brand prepoznat diljem Europe. Proizvode nekoliko linija proizvoda, no jedno je svima zajedničko – prirodni materijali i kvaliteta. Froddo dječja obuća je spoj modernog dizajna i dugogodišnje tradicije. U svojim kolekcijama nude obuću za sve uzraste, od prvih koraka do tinejdžerskih dana, a zahvaljujući rasponu veličina od 17 – 42, Froddo obuća je pogodna i za one malo veće. Obuća koju proizvode pomno je dizajnirana kako bi se prilagodila prirodnom i zdravom razvoju dječjeg stopala.

Proizvodnja se odvija u ekološki prihvatljivim uvjetima, bez upotrebe štetnih tvari i spojeva poput kroma (VI). U proizvodnom procesu koriste električnu energiju obnovljivih izvora. Froddo proizvodi su razvijeni i proizvedeni u Hrvatskoj prema ISO standardima, a dobavljači također koriste ekološki prihvatljive procese. Ambalaža se može se u potpunosti reciklirati i izrađena je od recikliranih materijala.

Uz kvalitetnu obuću, u Froddo shopovima i web shopu nude i velik izbor kvalitetne dječje odjeće talijanskih brandova za sve prilike, od svakodnevnih obaveza do svečanih prilika, kao i modnih dodataka. Uz ove, ali i druge brandove, zasigurno ćete pronaći sve što Vam treba da svoje mališane opremite kvalitetnom, udobnom i modernom obućom, odjećom i dodacima, a kod njih se opremiti mogu i mame. Ženska obuća i torbe vrhunske kvalitete čeka Vas u Froddo shopovima, kao i na web shopu.

Frodo web shop
Frodo prodajna mjesta

 

Smještajni paketi:

HOTEL Terme Sveti Martin 4* i Premium Apartmani 4* – 15 % popust na redovne cijene*
APARTMANI Terme Sveti Martin – 10 % popust na redovne cijene *

*popust se ne odnosi na već snižene cijene, posebne akcije i sl.

Wellness usluge:
– 10 % popust ( osim tajlandske masaže )

Bazeni:
Ulaznice za bazenski kompleks The Temple of Life ( termalno kupalište ) i Aquapark
MartiLandia ( vanjski bazeni ) – 10% popusta, a za kupnju;

10 ili više ulaznica – 10 % popust
50 ili više ulaznica – 15 % popust
100 ili više ulaznica – 20 % popust
500 ili više ulaznica – 25 % popust

 

Upite za smještajne pakete možete postaviti putem e-maila:
info@termesvetimartin.com ili pozivom na broj 040 371 111

Upite za Wellness usluge možete postaviti putem e-maila: wellness@termesvetimartin.com, ili pozivom na broj 040 315 002.

Upite za bazene možete postaviti  putem e-maila:

bazeni@termesvetimartin.com ili pozivom na broj 040 371 113.

Promo kod za ostvarenje ovih usluga možete zatražiti u vašem Društvu Crvenog križa.

Redovan cjenik usluga nalazi se na internet  stranici   te se na navedene redovne cijene primjenjuju navedeni popusti.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 040 371 111.

 

Borovo članovima i zaposlenicima Hrvatskog Crvenog križ odobrava popust od 10 % za gotovinsko  plaćanje, za jednokratno kartično plaćanje bez odgode debitnom i kreditnom karticom, za obročno kartično plaćanje debitnom i kreditnom karticom prema uvjetima prodaje pojedinog prodajnog mjesta  (mjesečni obrok  minimalno 20 EUR-a).

Popusti se odnose na cjelokupni asortiman obuće Borovo za vlastitu robu. Popust se ne zbraja s drugim popustima i ne odnosi  se (ne primjenjuje se)  na robu koja je već na popustu, u posebnim oblicima prodaje: akcijskoj prodaji, rasprodaji, sezonskom sniženju, prodaji proizvoda s greškom, prodaji proizvoda kojima ističe rok uporabe i drugim oblicima i uvjetima prodaja koje odredi Borovo.

Popust se ostvaruje predočenjem članske iskaznice/iskaznice zaposlenika ili Potvrde o članstvu/zaposlenju i osobne iskaznice ili drugog važećeg osobnog identifikacijskog dokumenta.

Link: https://www.borovo.hr/hr/lokacije

 

 

 

 

 

Wiener osiguranje- uvjeti 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erste Banka je pripremila posebne pogodnosti za članove Hrvatskog Crvenog križa. Članovi se mogu obratiti u bilo koju poslovnicu Erste banke uz predočenje članske iskaznice ili Potvrde o članstvu.

Pogledajte letak s pogodnostima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Posmrtna pripomoć omogućuje zaposlenicima i članovima Hrvatskog Crvenog križa, kao i članovima njihovih obitelji učlanjivanje u Posmrtnu pripomoć uz oslobađanje plaćanja upisnine i šest redovnih mjesečnih članarina za pripadajući pogrebni standard. Oslobađanje plaćanja upisnine i članarina odnosi se uvijek na kalendarsko polugodište.

Članovi i zaposlenici Hrvatskog Crvenog križa pogodnost će ostvariti predočenjem članske iskaznice, odnosno iskaznice zaposlenika ili Potvrde o članstvu/zaposlenju.

 

 

 

 

Gaj grupa omogućuje zaposlenicima i članovima Hrvatskog Crvenog križa, kao i članovima njihovih obitelji, a koji istovremeno nisu članovi Posmrtne pripomoći, prilikom dogovaranja usluga organizacije pogreba ostvarivanje popusta u iznosu 100,00 EUR-a na ukupan iznos pogrebnih troškova.

Članovi i zaposlenici Hrvatskog Crvenog križa pogodnost će ostvariti predočenjem članske iskaznice, odnosno iskaznice zaposlenika ili Potvrde o članstvu/zaposlenju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kao vodeća Poliklinika za lasersko skidanje dioptrije, željeli bismo Vam ponuditi kompletnu oftalmološku uslugu, ili suradnju po bilo kojoj od naših mnogobrojnih usluga:

 • lasersko skidanje dioptrije,
 • ugradnja leće u oko,
 • specijalistički pregledi,
 • okuloplastični i estetski zahvati,
 • liječenje suhog oka,
 • liječenje keratokonusa,
 • staračka dalekovidnost,
 • siva mrena ili katarakta,
 • glaukom,
 • pterigij i dr.

Poliklinika Knezović- uvjeti 

 

 

 

 

 

 

 

Varteks odobrava članovima i zaposlenicama/cima Hrvatskog Crvenog križa 10% popusta na kupnju artikala koji nisu sniženi ili na popustu.

Pravo na povoljniju kupnju ostvaruje se na prodajnim mjestima i u webshopu Varteks putem identifikacijskog koda kojeg članovi i zaposlenici mogu preuzeti u svom Društvu Crvenog križa. Odabrane artikle plaćate vlastitim sredstvima i tom prigodom možete koristiti sredstva plaćanja prema osobnom izboru.

*Ostali uvjeti: Popust od 10% za članove i zaposlenice/ke Hrvatskog crvenog križa ne može se zbrajati s ostalim popustima. U situacijama kad Varteks ima aktivne i druge prodajno promotivne akcije uz koje se odobrava popust,zaposlenice/i Hrvatskog crvenog križa ostvaruju pravo na onu opciju koja im je cjenovno povoljnija.

Aktualne ženske i muške kolekcije možete pogledati na www.varteks.com/shop
Prodajna mjesta: https://www.varteks.com/prodajna-mjesta/

 

 

 

 

 

 

 

Optika Kraljević na svim svojim prodajnim mjestima članovima i zaposlenicima Hrvatskoga Crvenog križa nudi:

 • besplatnu provjeru vida (uz najavu na tel.: 01/4825 071, Gajeva 19, Zagreb)
 • popust u visini 20 % pri kupnji dioptrijskih naočala i sunčanih naočala
 • popust u visini 10 % pri kupnji kontaktnih leća
  besplatan servis, usluge popravka i individualne prilagodbe pomagala.

Članovi i zaposlenici Hrvatskoga Crvenog križa, kako bi ostvarili navedene pogodnosti, na prodajnim se mjestima Optike Kraljević identificiraju potvrdom o članstvu/zaposlenju ili članskom iskaznicom, odnosno iskaznicom zaposlenika.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zagrebačko kazalište mladih- uvjeti

 

 

 

 

 

 

 

Uživajte u shoppingu u svim Magic Baby trgovinama s:
-10% na ukupnu kupovinu
-15% na kupovinu iznad 200 EUR-a
* Popusti se međusobno ne zbrajaju s ostalim popustima i pogodnostima te se ne odnose na brandove: Stokke, Babyzen, Cybex, Bugaboo, Nuna, Ergobaby kolica, Lunilou i LEGO.
Popust možete ostvariti predočenjem članske iskaznice/iskaznice zaposlenika ili Potvrdom o članstvu/zaposlenju koju možete preuzeti u svom Društvu Crvenog križa
Lokacije Magic Baby trgovina:
https://www.magicbaby.hr/trgovine

 

 

Uvijek neka drama u Frankopanskoj 10!
Svi članovi Crvenog križa Hrvatska imaju priliku pogledati najbolje drame po povoljnoj cijeni od svega 8 €.
Dobrodošli u Gradsko dramsko kazalište Gavella!
Identificirati se možete svojom članskom iskaznicom/iskaznicom zaposlenika ili Potvrdom o članstvu/zaposlenju koju možete dobiti u vašem Društvu Crvenog križa.